Kirsebær sauce

Kirsebær sauce til ris alamenten , deT er nemt at lave sin egen kirsebær sauce i stedet for den købte karton version. jeg syntes det er lækkert at kæle lidt ekstra om kirsebær saucen, når det nu er til den vigtigste dessert på året. du kan også bruge den til .
- Over is og desserter: En klassisk anvendelse er at hælde kirsebær sauce over vaniljeis, cheesecake eller pandekager. Det tilføjer en frugtig sødme og syre, der komplementerer de fleste desserter.
- Til ost: Server kirsebær sauce sammen med osteborde, især med bløde oste som brie eller camembert, hvor den søde og syrlige smag balancerer ostens fedme.
- Til kødretter: Kirsebær sauce kan også bruges som tilbehør til kødretter, især and og svinekød. Den frugtige sauce giver en dejlig kontrast til det salte og fede kød.
- I cocktails: Brug kirsebær sauce som en smagsgiver i cocktails for en unik twist. Den kan tilføje dybde til drinks som kirsebær mojito eller kirsebær martini.
- I bagværk: Fold kirsebær sauce ind i kager og tærter for en saftig, frugtagtig smag.
Det skal du bruge
500 g frosne kirsebær
Sukker 100 g
CA 2 d vand
2 dl kirsebærvin bare den biligste
1 tsk vanilie sukker
Saft af en halv citron
2 spsk maizena
Lidt vand til at røre maizenaen ud i
Sådan gør du:
kog kirsebær og vand og sukker op. smag til med vanilie, citron saft og kirsebærvin, når smagen er lige som du gerne vil have den. røres vand og marizena sammen og hæld lidt i saucen til den få den rigtig tykkelse lad det koge op. Du kan sagtens lave det dagen før også varme det op næste dag. du skal dog varme det op lidt forsigtigt så det ikke brænder på bunden.

til jul høre der også syltede rødkål det er også rigtig lækkert når det er hjemmelavet Rødkål til Jul
Kirsebær sauce
Equipment
- 1 gryde
Materials
- 500 g frosne kirsebær
- 100 g Sukker
- 2 dl Vand
- 2 dl kirsebærvin bare den biligste
- 1 tsk vanilie sukker
- 1/2 styk Saft af en halv citron
- 2 spsk maizena
- Lidt vand til at røre maizenaen ud i
Sådan gør du
- kog kirsebær u sten og vand og sukker op. smag til med vanilie, citron saft og kirsebærvin, når smagen er lige som du gerne vil have den. røres vand og marizena sammen og hæld lidt i saucen til den få den rigtig tykkelse lad det koge op. Du kan sagtens lave det dagen før også varme det op næste dag. du skal dog varme det op lidt forsigtigt så det ikke brænder på