Ananas pickles med chille
Her kommer en lille lækkerananas pickles med chili, som vil passe rigtig godt til en risret, eller til mexicanske mad. Den er både stærk, sød og sur. Den er nem at lave med en overmoden ananas, hvis der blive en til rest. når det først er kommet på glas kan det hold sig lang tid.
Du skal bruge
En stor eller to små ananas
1 dl honning
100 g brun farin
1/2 l vand
1/2 dl eddike
En halv chille alt efter hvor stær du ønsker din pickles , jeg har brugt en rød Pimientos de Padrón ikke en vil stæk chille, men jeg vil ikke have det sygt stærk
1 tsk maizena til at stive det med
Sådan gør du:
Skær skralden af ananassen og skær stokken vær, skær frugt kødet i små stykke, hak chillien fint, hæld det i en gryde med vand brunt farin og honning. kog blandingen til ananassen er mør. smag til med eddike og hvis din pickles skal have mere chille. når smagen er der, opløses maizenaen i lidt vand og tilsætter, det hele koges op til det tykner, vil du have den tykkere tilsætte du mere maizena. hæld pickles på rens skolede glas og luk dem straks
Mexikansk syltede ananas
Equipment
- 1 gryde
Materials
- 1 dl honning
- 100 g brun farin
- 1/2 l vand
- 1/2 dl eddike
Sådan gør du
- Skær skralden af ananassen og skær stokken vær, skær frugt kødet i små stykke, hak chillien fint, hæld det i en gryde med vand brunt farin og honning. kog blandingen til ananassen er mør. smag til med eddike og hvis din pickles skal have mere chille. når smagen er der, opløses maizenaen i lidt vand og tilsætter, det hele koges op til det tykner, vil du have den tykkere tilsætte du mere maizena. hæld pickles på rens skolede glas og luk dem straks