Runde syltede chilier

Runde syltede chilier

Sharing is caring!

jeg elsker de små Runde syltede chilier man kan købe som er fyldet med flødeost, eller tunfyld. Men i år har jeg dyrket dem i drivhuset så nu skal de syltes så de er klar til næste gang vi skal lave tapas. De er ikke svære at lave. jeg har plantet arten cherry bom, som ikke er en vild stærk Chilli, når den er moden, plukkes de og kernerne tages ud. så skal de bare ned i et rengjort og skoldet glas og en lage over. så er der Runde syltede chilier

Her kommer opskriften.

små rund chillier

Du skal bruge:

500 g små rengjorte chillier,

Lage:

240 ml Eddike

240 ml vand

4 spsk sukker

1 spsk salt

Sådan gør du

Tag kernerne ud af de små chilier og pak dem tæt ned i et rengjort glas.

Kog lagen op

hæld den varme lage ned over se små chilier, ryst glasset lidt så der ikke er luft bobler i. når glasset er helt fyldt skues låget på.

Nå du skal lave tapas tager du dem op af lagen og fylder med med flødeost eller tunfyld

syltede runde chillier

Du kan også sylte snack peber, de smager lækkert på pizza elle til at spice din salat op Syltede snack pebere

Runde syltede chilier

Runde syltede chilier som kna fyldes med flødeost eller tun er et must have på et tapasbord . de er nemme at lave og de smager skønt
Forb. tid10 minutter
Active Time20 minutter
Samlet tid30 minutter
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: chilli
Yield: 1 glas
Kalorier: 200kcal
Forfatter: Lone

Equipment

  • 1 sylteglas

Materials

  • 500 g små rengjorte chilier
  • 240 ml Eddike

Lagen:

  • 240 ml vand
  • 4 spsk sukker
  • 1 spsk salt

Sådan gør du

  • Tag kernerne ud af de små chilier og pak dem tæt ned i et rengjort glas.
  • Kog lagen op
  • hæld den varme lage ned over se små chilier, ryst glasset lidt så der ikke er luft bobler i. når glasset er helt fyldt skues låget på.
  • Nå du skal lave tapas tager du dem op af lagen og fylder med flødeost eller tunfyld