Runde syltede chilier
jeg elsker de små Runde syltede chilier man kan købe som er fyldet med flødeost, eller tunfyld. Men i år har jeg dyrket dem i drivhuset så nu skal de syltes så de er klar til næste gang vi skal lave tapas. De er ikke svære at lave. jeg har plantet arten cherry bom, som ikke er en vild stærk Chilli, når den er moden, plukkes de og kernerne tages ud. så skal de bare ned i et rengjort og skoldet glas og en lage over. så er der Runde syltede chilier
Her kommer opskriften.
Du skal bruge:
500 g små rengjorte chillier,
Lage:
240 ml Eddike
240 ml vand
4 spsk sukker
1 spsk salt
Sådan gør du
Tag kernerne ud af de små chilier og pak dem tæt ned i et rengjort glas.
Kog lagen op
hæld den varme lage ned over se små chilier, ryst glasset lidt så der ikke er luft bobler i. når glasset er helt fyldt skues låget på.
Nå du skal lave tapas tager du dem op af lagen og fylder med med flødeost eller tunfyld
Du kan også sylte snack peber, de smager lækkert på pizza elle til at spice din salat op Syltede snack pebere
Runde syltede chilier
Equipment
- 1 sylteglas
Materials
- 500 g små rengjorte chilier
- 240 ml Eddike
Lagen:
- 240 ml vand
- 4 spsk sukker
- 1 spsk salt
Sådan gør du
- Tag kernerne ud af de små chilier og pak dem tæt ned i et rengjort glas.
- Kog lagen op
- hæld den varme lage ned over se små chilier, ryst glasset lidt så der ikke er luft bobler i. når glasset er helt fyldt skues låget på.
- Nå du skal lave tapas tager du dem op af lagen og fylder med flødeost eller tunfyld