Syltede kumquats

Syltede kumquats

Sharing is caring!

jeg var så heldig at få en del kumquats frugter, de skal jo bliver til noget spændende, derfor tænkte jeg de kunne være spændende at prøve at sylte, jeg har lavet dem som sød syltede og her kommer en opskrift på eddike syltede kumquats som er spændende i salater. du skal selvfølgelig bruge Økologiske kumquats.

hvis du ikke kender Kumquats frugten er det en lille citrus frugt fra Kina hvor både skal og frugt kød kan spises, skallen er sød og midten er syrlig.

Du skal bruge:

500 g kumquats frugter

500 ml eddike

200 g sukker

1 tsk salt

4 katdemomme kapsler

1 stjerne anis

2 cm ingefær i tynde skiver

Sådan gør du:

halver de små kumquats og fjern kernerene, placer frugterne i en gryde og dæk dem med vand, kog dem kort op og lad dem står i vandet et par minutter, hæld vandet fra , i gryden blandes lagen og det hele koges op til sukret er opløst,. læg krydderierne i lagen og lad dem koge med. tilsæt kumquatsene i og lad det koge op med kumquatsene i i et par minutter, tag dem af varmen og fyld dem på små rengjorte glas og luk dem til. lade dem stå og trække mindst 24 timer.

syltede kumquats

[zrdn-recipe id=7]